"Még sosem volt ilyen veszélyes elfelejtened a házi feladatot!"
Nem egy világmegváltó sztori, de nekem nagyon tetszik.
A történet: Lucy Snow, a kilenc és fél éves kislány eltéved az új iskolájába menet, és véletlenül Miss Weaver intézetébe, a Tudós és Etikátlan Tehetségek Akadémiájába iratkozik be. Az iskolában gőzmeghajtású Gépmesterek tanítják a jövő őrült tudósait és elvetemült zsenijeit, és minden pénteken a héten leggyengébb teljesítményt nyújtó diákot elküldik büntetésre a szélmalomba, ahonnan még senki sem jött vissza...
Kis ízelítő a tantárgyakból: Gyilkológép építés, Fajok közti szervátültetés, Sírrablás
A rajzolása szerintem nagyon jellegzetes, és teljesen belebolondultam a fogaskerekekbe, de még mindig nem tudok rajzolni :'__________________________________________
"Gyanítom már csak egy fórumfelhasználóként materializálódott többszörös hullával állunk itt szemben. " - Lanatie
"Én Kira-párti, Isten mentsen L-től!" - shakugan www.inuyuyufics.g...
*körbenéz, elkeseríti a pangás* Szóval nem olvasta senki? :megintén1:
*körbenéz, elkeseríti a pangás* Szóval nem olvasta senki? :megintén1:
Tune olvasta, Tune olvasta! Csak Tune olyan vak, hogy nem vette észre a topikot. Imádom ezt a mangát, beleszerettem egyből a gépekbe. Vigyázat! Vészesen nagy anime, Gackt és Bishounen fan! =^^=
"How deep is your heart?
Deep inside the darkness
Daremo shiranai tokubetsuna
Want to feel..."
És Tune-nak (wáhhháháh, micsoda naknekelés!) ki a kedvence?
Én az iskolát szeretem a legjobban, tudnék egy ilyen helyen élni __________________________________________
"Gyanítom már csak egy fórumfelhasználóként materializálódott többszörös hullával állunk itt szemben. " - Lanatie
"Én Kira-párti, Isten mentsen L-től!" - shakugan www.inuyuyufics.g...
Sajna az iskolaépület már az enyém, de szívesen várok halottakat, szellemeket és egyéb hasonló lényeket lakni xD Viccet félretéve : Nagyon jó manga, kedvencem Summer, a lila haja miatt, meg a plüss nyuszikája is ariiiii*.*